Cum repari o relatie

Broken heart

 

Trăim niște vremuri în care relațiile de cuplu nu mai rezistă nici măcar de ochii lumii, cum era pe vremurile părinților noștri, și se destramă la fiecare bătaie a vântului. Oamenii, de când a apărut internetul, au acces la platformele de socializare și site-urile de dating, unde cu doar câteva mișcări ale degetelor pe tastatură putem fi abordați de tot soiul de persoane. Unele par atrăgătoare, altele misterioase și, în cele din urmă, mulți clachează și aruncă pe fereastră prezentul și trecutul pe care-l au cu persoana iubită. Relațiile se destramă, iar dacă nu este vorba de înșelat, este vorba de nepăsare din partea unuia sau a amândurora. 

 

Într-o zi, în viața ta, poate îți dorești s-o iei de la început cu omul care ți-a devenit străin sau este pe cale să devină unul, însă, în cazul acesta, ce este de făcut și cum îți poți salva relația? 

 

Sunt persoane care zic că ciorba reîncălzită nu mai are gust și este adevărat, dar dacă dorești s-o iei de la capăt trebuie să te gândești că ciorba este pur și simplu rezultatul efortului și al devotamentului pe care-l puneți în relație. Voi veniți cu legumele și ingredientele, ca mai apoi să le gătiți. Este responsabilitatea voastră ca acele ingrediente să fie dulci și proaspete, însă trebuie să v-o asumați! 

 

(Asociind mâncarea și relațiile, mi s-a făcut foame. Sper că nu-s singura! 😂) 

 

Eu, sinceră să fiu, nu aș ierta înșelatul și răceala relației, pentru că o consider lipsă de respect pentru mine din partea partenerului, dar pentru că știu că multă lume vrea să se reîntoarcă la partener de dragul copiilor ș.a.m.d., am ales să scriu acest articol, care dacă ajută măcar o persoană sunt mulțumită și împăcată cu mine însămi! Avem diferite dorințe și aspirații în viață, iar asta este în regulă, atât timp cât nu faci rău, nu-ți ascunzi adevăratul sine și nu te dai drept altcineva.

  

Înainte de toate este obligatoriu să discuți deschis cu partenerul, iar dacă observi că doar tu îți dorești să continuați, pleacă și nu mai privi în urmă! Atunci când îți pasă doar ție, se creează un dezechilibru și devii trist, mâhnit și frustrat. În cazul în care sunteți sinceri și vă doriți amândoi ca relația să fie salvată, trebuie să identificați, indiferent a cui a fost vina, factorii care v-au adus în situația în care sunteți și să vă asumați partea de vină a fiecăruia, doar așa puteți ajunge la rezultatul mult dorit. 

 

Perioada de după această discuție este crucială pentru viitorul vostru. Niciodată reconstruirea unei relații nu va fi ușoară și partenerii trebuie să-și dea interesul 100% pentru persoana iubită. Atunci când rupi o foaie de hârtie perfectă și imaculată, pentru a o readuce la starea ei inițială este necesar s-o treci prin niște procedee chimice și să acorzi timp și răbdare ca ea să devină ca înainte, nu-i așa? Ar fi ideal să notați într-un carnețel ce vă rănește, ce ați dori să se schimbe și să țineți cont de lucrurile acelea ca de cele zece porunci ale lui Dumnezeu! Paharul este aproape plin, iar până se golește va dura ceva timp.

  

Încercați să petreceți mai mult timp împreună, să ieșiți la plimbare împreună și să vă ascultați reciproc unul pe celălalt! Dacă punctele critice pe care le-ați notat în acel carnețel nu sunt respectate, ar trebui să plecați și să nu suferiți după cineva care s-a obișnuit să întreacă limita. Fiecare merită să trăiască în pace, iar o relație care te face nefericit este mult mai nocivă pentru voi și copii decât singurătatea de care ne temem cu toții.

 

P.S. 

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING💝

 

Hashtag #anamariatoma #damariart #iubire #relatii #citesc #scriitori #citate #romania #ganduri #motivatie #love #putere #dor #blogging #scrisoare #dragoste #fericire #sentimente #respect #coaching #gelozie #incredere Keywords: damariArt Ana Maria Toma iubire relatii pasiune femei barbati relatii idealul iubirii scrisoare de dragoste fericire sentimente respect coaching gelozie incredere

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche