Actul sexual dureros

Underwear

Iubesc femeile și îmi doresc din adâncul sufletului ca ele să fie fericite, sănătoase și împlinite. Sexul, deși este un subiect tabu, face parte din viața tuturor femeilor și este un factor important pentru starea noastră generală de bine. Scriu acest articol pentru a ajuta femeile să se bucure de niște momente frumoase, plăcute și de neuitat. 

Este sexul dureros?

Cunosc femei care, atunci când s-au dezvirginat, au simțit o durere cumplită, nefirească și traumatizantă, de care nu au reușit scape decât după o perioadă lungă de timp.

Sexul nu ar trebui fie dureros!

Nu ar trebui fie insuportabil nici măcar atunci când ai pentru prima oară un contact sexual. Dacă o femeie nu este relaxată, se simte speriată și în sinea ei nu-și dorește cu adevărat să-și înceapă viața sexuală în acele momente, bine înțeles o va durea cumplit și va avea o experiență îngrozitoare.

Problema este anumiți parteneri tind pună presiune pe iubita lor, le șantajeze și le manipuleze, pentru a obține un loc între picioarele ei. Ori o grăbesc, ori nu-s capabili s-o excite.

Ce facem în acest caz?

Dă-i papucii tembelului sau, dacă totul este în regulă în relația voastră, te tratează ca pe o regină și nu te grăbește să ți-o pună, dar simți durere chiar și după câteva contacte sexuale, te rog din inimă să-ți faci o programare la medicul ginecolog cât mai curând!

Prima mea experiență a fost una magică, dar, din păcate, într-o zi obișnuită în care credeam că totul va decurge perfect, ca până atunci, am simțit o durere pe care n-am putut s-o ignor. Voiam ca totul să revină la normalitatea pe care o știam.

O problemă minoră îți poate schimba viața sexuală complet!

Multe femei sunt nepăsătoare, tratează cu indiferență infecțiile vaginale, sau, pur și simplu, se tem de medici, sunt rușinoase și preferă să se trateze cu leacuri băbești. O programare la o clinică particulară poate schimba tot! Asigură-te că îți faci analizele secreției vaginale și un test Papanicolau. Vei simți un disconfort în timpul recoltării, într-adevăr, mai ales dacă este vorba de o infecție vaginală, care inflamează pereții vaginului.

Trebuie să găsești cauza problemei, pentru a o rezolva!

Sănătatea noastră este cea mai importantă. Sănătatea mentală, emoțională și fizică ar trebui luate în serios. Nimeni nu ar trebui să trateze cu indiferență aceste arii ale vieții sale, căci o problemă minoră, în timp, se poate transforma într-o nenorocire ireversibilă!

Dacă tu, ca femeie, nu te bucuri de partidele de sex, înseamnă că faci muncă de caritate, fără să primești aceeași plăcere în schimb. Nu te lăsa folosită, spune ce nu-ți place și pune-te pe primul loc! Sexul are beneficii pentru ambii parteneri, atât fizice, cât și psihice. Să faci sex fără să simți plăcere este ca și cum nu ai face! Unde naiba ajungem în felul acesta?

Viața ta sexuală ar trebui să-ți aducă zâmbetul pe buze și să-ți ofere o satisfacție aparte, să te împlinească. Înainte de a face dragoste mintea trebuie stimulată, nu invers! Graba strică treaba. Aveți grijă de voi, de mințile voastre și de trupurile voastre, căci altele nu mai aveți!


P.S. 

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING💝

Hashtag #dezvoltarepersonala #femeiromania #sexualitate #sex #dragoste #educatiesexuala #dezvoltare #senzualitate #seductie #inteligenta #relatii #barbati #creativitate #senzualitate #feminitate #sex #barbati #viatasexuala #fericire #durere #actsexual #ginecolog #vaginal #infectiivaginale #santate #peretivaginali #dezvirginare #papanicolau #femei #damariart #anamariatoma Keywords: damariart Ana Maria Toma sexualitatea feminina senzualitate sex barbati dezvoltare personala seductie sexualitatea feminina sexul frumos sexualitatea feminina femei femeie dragoste sexualitatea feminina sexualitatea feminina sex barbati viata sexuala fericire dezvoltare personala durere act sexual ginecolog vaginal infectii vaginale sanatate pereti vaginali dezvirginare papanicolau

2 Comentarii

  1. sexul n-ar trebui să fie dureros, ci din contră, ar trebui să fie o activitate zilnică plăcută, sănătoasă ca mersul pe jos! nu lăsați problemele medicale să vă distrugă viața!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bravo Maria.. Asa e... Mi a placut partea cu " Să faci sex fără să simți plăcere este ca și cum nu ai face!"... Asa este.. Avem nevoie si de putin egoism in pat!... Draga mea copila, ce mult ai crescut!!! 😘 😘 😘

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche