Sexualitatea feminina

 

Sexualitatea feminina

Să îți îmbrățișezi sexualitatea nu înseamnă să fii vulgară! Nici pe departe. 


Mă identific ca fiind femeie. Da, sunt foarte tânără,  însă sunt o tipă matură și pot spune cu mândrie că sunt femeie. Dacă aparții sexului frumos și ai o anumită vârstă, nu înseamnă neapărat că ești femeie... Haideți să fim serioase, unele tipe judecă bărbații, spun că ei nu sunt bărbați adevărați, dar multe sunt doar de umplutură. Multe dintre ele nici măcar nu știu pe ce lume trăiesc.


A fi femeie nu înseamnă să judeci o femeie care este în armonie cu sexualitatea ei și face tot ce-i poftește inima. A fi femeie nu înseamnă să vorbești cu toți neciopliții, în speranța că găsești pe cineva care te suportă. A fi femeie nu înseamnă a te criza doar pentru că așa vrei tu... 


O femeie adevărată este în armonie cu mintea, sufletul, trupul și sexualitatea ei.


O femeie adevărată este completă. Chiar dacă își cunoaște trupul și-și îndeplinește fanteziile, ea pune inteligența pe primul loc. Știe că majoritatea pun pe tavă doar trupul, așa că ea încearcă din răsputeri să-și perfecționeze mintea.


Multe plâng pentru că ele nu sunt alese, plâng pentru că o tipă mai "urâtă" decât ele le-a cucerit bărbatul după care au stat luni de zile. Dacă singurul lucru pe care-l poți oferi este un trup și poți încânta pe cineva doar cu formele tale, nu te mira atunci când o tipă inteligentă ți-o ia înainte. Tipele inteligente știu cum să se strecoare pe sub pielea unui bărbat. Tipele inteligente știu cum să iubească un bărbat și sunt foarte atente la nevoile lui.


Îmi amintesc că cineva mă luase la rost, pentru că fac ce vreau și cum vreau din punct de vedere sexual. Am râs în sinea mea. Întotdeauna cei frustrați se vor găsi să comenteze când cineva este fericit cu viața pe care o are. Îmi place să mă bucur de senzații și trăiri, s-o simt cum mă înalță de plăcere. Frustrații își doresc și ei să fie în armonie cu sexualitatea lor, tocmai de aceea judecă și fac pe sfinții.


Sexualitatea feminină nu se rezumă doar la actul sexual în sine. Faci un bărbat să-și piardă mințile atunci când îi oferi atenție totală în timpul sexului. Nu se cade să te așezi în pat, să-ți depărtezi cracii și să aștepți ca "minunea" să se întâmple. Multe tipe se comportă în dormitor de parcă ar fi imobilizate și ar avea gradul I de handicap. Doamne iartă-mă...


Sexualitatea feminină, pentru mine, este acea parte din interior care-ți dă frâu imaginației. Este cea care combină sexul cu creativitatea. O femeie adevărată își exprimă în cearșafuri personalitatea și dragostea pe care le cultivă în suflet, lasă imaginația să preia controlul și își acceptă instinctele sexuale. 


Nu se cade să judeci o astfel de femeie. Curvele sunt alea care folosesc bărbații doar pentru bani și interese ascunse, știute doar de ele. O femeie care este în armonie cu sexualitatea feminină din interiorul ei, nu este o curvă! 


Apreciez femeile care-și iubesc bărbații și știu cum să-i facă fericiți și să-i păstreze lângă ele.

 

 

P.S.

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING! 💝

Hashtag #anamariatoma #femei #femeiromania #sexualitate #sex #dragoste #educatiesexuala #dezvoltare #senzualitate #seductie #inteligenta #relatii #barbati #creativitate #senzualitate #feminitate Keywords: damariart Ana Maria Toma sexualitatea feminina senzualitate sex barbati dezvoltare personala seductie sexualitatea feminina sexul frumos sexualitatea feminina femei femeie dragoste sexualitatea feminina sexualitatea feminina

2 Comentarii

Mai nouă Mai veche