De ce sunt singura

Femeie


Multe femei se întreabă: „De ce sunt singură?”


Sunt oameni care văd relațiile ca pe ceva greu de obținut, ca pe niște pietre prețioase, fără de care nu putem fi realizați în viață. Înțeleg asta, fiecare dintre noi avem nevoie să fim iubiți și apreciați, să avem o mână pe care s-o strângem când se sting luminile și este beznă în jurul nostru.


Ești pregătit pentru o relație atunci când nu cauți una! Îmi doream, ca oricare alt om, să găsesc pe cineva care să mă iubească, însă am primit acest lucru când nu l-am mai căutat, când am uitat de dorința mea și am început să mă gândesc mai mult la mine, căci atunci când te concentrezi pe tine însăți, totul vine de la sine!


Viața noastră este ca un ceas pe timpul serii. Uitându-ne încontinuu la timpul care trece, secundă după secundă, pare că nu mai trece, că suntem blocați în el și că ziua de mâine n-o să mai vină, chiar dacă răsăritul tot în casa noastră se va revărsa la începutul dimineții.


Fiecare lucru forțat și nenatural pare că durează o veșnicie, așa că uită de dorința ta, mergi și plimbă-te, găsește-ți un hobby care-ți schimbă viața în bine și nu mai forța timpul, nici relațiile! În definitiv, sunt lucruri mult mai importante de făcut cu viața ta, care, apropo, este doar una.


O relație este doar cireașa de pe tort, nu întregul lui!


Da, poți intra pe site-uri de matrimoniale, să socializezi și să cunoști oameni noi, să te distrezi în cluburi și să mergi în locuri frecventate de alții, însă nu te aștepta să găsești cireașa de pe tort acolo! Vorbește, capătă experiență și descoperă-te pe tine, dă-ți seama ce-ți place și ce nu! Pentru a avea cireașa de pe tort, trebuie mai întâi să faci tortul de la zero.


Dragostea vine când te aștepți cel mai puțin!


Nu trebuie să fie frumos, nici bogat, ci să știe cum să te trateze ca pe o regină, iar pentru asta rareori ai nevoie de bancnote! Ce contează că e scund, că e urât sau că are o dizabilitate, dacă știe să-ți vorbească frumos, să-ți gătească dimineața și să-ți mențină inima caldă?


Singurătatea nu este de speriat, însă dacă, într-adevăr, îți dorești o relație, fii pregătită atât pentru plusurile ei, cât și pentru minusurile ei!


Nimeni nu le are pe toate, nu așa cum vedem la televizor, citim în cărți și visăm înainte de culcare! Cel care este bun la pat și știe să iubească, poate nu are un ochi, iar cel care este sănătos tun și bun la pat, poate nu știe să iubească și nu dă doi bani pe femei. Sunt tot felul de variante, însă toate vin cu plusuri și minusuri, pe care odată ce le alegem, ar trebui să le acceptăm fără să strâmbăm din nas, pentru că asta presupune o relație adevărată.


Viața devine mult mai ușoară atunci când înveți arta nepăsării, a iubirii de sine, și le pui în aplicare.



P.S.:  

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING💝

Hashtag #anamariatoma #damariart #iubire #relatii #citesc #scriitori #citate #romania #ganduri #motivatie #love #putere #dor #blogging #scrisoare #dragoste #fericire #sentimente #respect #coaching #gelozie #incredere Keywords: damariArt Ana Maria Toma iubire relatii pasiune femei barbati relatii idealul iubirii scrisoare de dragoste fericire sentimente respect coaching gelozie incredere

2 Comentarii

Mai nouă Mai veche