Ce faci sa nu te insele

Dragoste

Toate ne dorim ca partenerii noștri să fie loiali, dar adevărul este că loialitatea este una dintre trăsăturile de bază a unei relații. Oricâte răspunsuri am căuta noi, loialitatea nu este ceva pentru care trebuie să te lupți, să te dai peste cap și să te învinovățești dacă nu ți-e oferită la rândul tău. Înșelatul nu va fi niciodată o greșeală nevinovată, pe care s-o putem ierta cu ușurință, încercând și a doua oară,
„să salvăm relația”. Este o alegere, pe care o facem conștient. Restul motivelor sunt doar scuze pe care un om le va invoca pentru a scăpa basma curată. Este ca atunci când erai mic, făceai o prostie și dădeai vina pe animalul de companie, ca să scapi nepedepsit. Numai copiii și oamenii imaturi nu-și asumă faptele.
 

Daaar...

  

Există o modalitate prin care puteți rămâne apropiați și să păstrați atmosfera fierbinte din dormitor, iar eu o recomand cu toată inima. 

 

Role-play! 

 

Poate nu ai mai auzit de role-play și nu știi ce este, dar stai fără grijă, că vei afla acum. Role-play-ul, în dormitor, este un joc incitant prin care cuplurile își îndeplinesc toate fanteziile, oricare ar fi ele, fără să recurgă la înșelat și atingând alte nivele mai ridicate de intimitate sufletească și trupească.

 

De exemplu, dacă partenerul tău are o fantezie în care devine foarte intim cu o domnișoară polițist, voi puteți crea un scenariu incitant pentru a-i îndeplini această dorință. Role-play înseamnă, mai pe românește, „joc de rol”. Pentru a părea real, puteți crea scenariul în felul următor:

 

El este pe un drum liber și conduce cu viteză mare, iar la marginea drumului îl aștepți tu ‒ polițista ‒ și îi faci semn să se oprească, cu gândul să-l amendezi. Intrând în rolurile justițiarei care reprezintă legea și a bărbatului rebel care o încalcă vă puteți distra cum doriți pe bancheta din spate. Nu trebuie să fie ceva forțat, ba dimpotrivă, vă puteți simți foarte bine împreună, lăsând să vină totul de la sine!

  

Nu judec persoanele care au diferite fantezii și le pun în practică cu partenerii lor, ci pe cele care nu comunică cu persoana iubită și aleg să-i frângă inima, de dragul unei aventuri. Sunt bărbați care aleg o femeie pe care nu știu s-o iubească și o fac cârpa lor, de frică să nu-i înșele, ducându-se la altele. Uneori mă întreb: Oare pudicii ăștia, care fac pe cuminții și îi judecă pe cei care-s deschiși la minte, sunt loiali? Aparențele înșală, așa că nu vă luați după ceilalți! Iubiți-vă cum vreți, cu cine vreți, atât timp cât nu vă bateți joc de un suflet bun! Iubirea și intimitatea din cearșafuri sunt o artă, nu le umiliți cu vorbe goale și nepăsare!

 

O viață trece într-o clipă, însă doar cea trăită va fi înlocuită de moarte fără regrete și frică.

 

P.S. 

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING💝

 

Hashtag #anamariatoma #damariart #inselat #role-play #role #play #roleplay #sex #iubire #relatii #citesc #scriitori #citate #romania #ganduri #motivatie #love #putere #dor #blogging #scrisoare #dragoste #fericire #sentimente #respect #coaching #gelozie #incredere #sufletelepereche #sufletepereche Keywords: damariArt Ana Maria Toma iubire relatii pasiune femei barbati relatii role-play role play idealul iubirii scrisoare de dragoste fericire sentimente respect coaching gelozie incredere sufletele pereche suflete pereche roleplay sex

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche