Cum să NU pierzi o femeie

 

Fericire



Femeile sunt iubitoare și delicate, plâng și iartă mult, însă odată ce le-ai pierdut, nu mai este cale de întoarcere. O femeie stăpână pe ea, odată dezamăgită, pleacă și-ți spune la revedere, fără ranchiună și fără regrete. 

Mulți bărbați consideră femeile se plâng constant, de parcă ele nu ar avea libertatea să-și exprime suferințele și neplăcerile. O femeie care discută întotdeauna cu tine, este o femeie care dorește comunice cu tine. Comunicând cu tine, îți arată luptă pentru voi și face orice îi stă în putință pentru a salva relația. Femeia discută cu tine, dorește fii la curent, dorește fiți coechipieri, nu dușmani de moarte. Tu, ca bărbat, ar trebui te îngrijorezi atunci când partenera ta nu-ți mai vorbește, căci, cel mai probabil, și-a pierdut speranța, nu mai consideră are pentru ce lupta. 

Pierzi o femeie când îi spui este imatură și n-ar trebui se comporte precum un copil. Fiecare dintre noi are o latură copilăroasă, pe care o exprimăm deseori cu cei pe care-i iubim. Las-o fie copilăroasă, căci asta o face se simtă în siguranță lângă tine. O femeie care-și poate înălța sufletul libertin lângă tine, este o femeie care se simte iubită, protejată și înțeleasă. Nu le tăiați aripile partenerelor, căci s-ar putea ca în timpul căderii, aterizeze în brațele altcuiva! 

Partenerea ta are nevoie de atenție, spune-i este frumoasă, arată-i cât de mult o dorești! Surpinde-o cu gesturi mici, complimentează-i ținuta, părul și zâmbetul, căci indiferența o poate face se simtă nedorită. Îmbrățișeaz-o de la spate, sărut-o pe gât, fii afectuos!  

Ajut-o la treburile casnice, arată-i respect și fii mândru de micile ei realizări! Nu o lăsa niciodată curețe casa singură, încercați faceți totul împreună. Menajul făcut în doi, de cele mai multe ori, poate fi distractiv și poate consolida conexiunea dintre voi doi. Femeile vor aprecia întotdeauna un bărbat de casă, iubitor și nedelăsător. 

Atunci când ea îți spune ceva, ascult-o cu adevărat și acționează. Dacă partenera ta îți spune nu-i place fii în preajma unei tipe, ascult-o! Femeile simt când o tipă este atrasă de bărbatul lor, iar cea mai mare greșeală pe care o poți face, vizavi de acest lucru, este să-i spui este paranoică. Bănuiesc nu vrei să-ți pierzi partenera, mergi în brațele celeilalte și te înșele. Femeia ta discută cu tine, luptă pentru voi, pe când cealaltă râvnește la bărbatul altcuiva. Ce garanție ai o astfel de tipă va rămâne lângă tine? 

Iubește-o în toate modurile posibile! Iubește-o verbal, iubește-o carnal! Chiar contează are puțin păr pe picioare? Un bărbat adevărat își iubește femeia și-și satisface femeia indiferent de felul cum arată. Iubește-o, ca în timpul zilei, atunci când se gândește la tine, să-și muște buza de jos și te dorească!  

Un bărbat adevărat nu va avea niciodată timp pentru alte femei, pentru va fi mult prea ocupat iubind-o pe a lui


P.S. 

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING💝


Hashtag #anamariatoma #femei #damariart #fericire #femeiromania #sexualitate #sex #dragoste #educatiesexuala #dezvoltare #senzualitate #seductie #inteligenta #relatii #barbati #creativitate #senzualitate #feminitate Keywords: damariart Ana Maria Toma sexualitatea feminina fericire senzualitate sex barbati dezvoltare personala seductie sexualitatea feminina sexul frumos sexualitatea feminina femei femeie dragoste sexualitatea feminina sexualitatea feminina

1 Comentarii

  1. O da! Frumos și adevărat. Fără să vreau mă gândesc la 1001 de nopți. " Daca ar trebuie scrisă atunci, sa fie scrisă cu andreaua in spatele ochiului sa slujească drept pildă" pentru femeile care luptă.👏👏👏

    RăspundețiȘtergere
Mai nouă Mai veche