Inima unui barbat

 

Sarut


Bărbatul nu este făcut din oțel. El simte uneori prea intens lumea din interiorul lui, iar alteori grijile îi macină terebrant sufletul. Iubindu-l, am parcurs un drum neasfaltat și enigmatic, pe care aveam învăț lecții și să-i înțeleg în sfârșit pe ei, bărbații. Pe ei, cei pe care-i judecăm și pe care uneori uităm să-i iubim. Pe ei, cei care uneori ne iubesc mai mult decât o facem noi. Bărbații ne sunt protectori, însă noi tindem să-i desconsiderăm, iar asta, ei bine, pe cei mai mulți îi doare. Inima lor este ca o fortăreață, odată ce pășești înăuntru, vei fi păzită și iubită cu orice preț, fie el și sentențios. 

Un bărbat îndrăgostit se va topi precum o ciocolată brăzdată de soare, atunci când îl vei privi hotărâtă în ochi. Bărbatul iubitor își absoarbe femeia din priviri, o trage cât mai aproape de el și îi șoptește senzual la ureche o iubește, apoi îi sărută cu patimă pielea gâtului. Te va vrea întotdeauna lângă el, îți va cuprinde trupul firav în cele mai calzi îmbrățișări. Sunt sensibili, vor vărsa lacrimi în poala persoanei iubite și vor căuta alinare-n cuvintele ei. Un bărbat cu adevărat îndrăgostit va fi întotdeauna vulnerabil în preajma ta. 

Ei tind fie creativi, te vor surprinde în moduri la care nu te-ai fi gândit vreodată. Îți poate scrie o poezie, te poate ajuta să-ți alegi hainele cu care te îmbraci, sau pur și simplu să-ți facă micul dejun, ca mai apoi ți-l aducă la pat. Prin fecare gest, aparent neînsemnat, pe care-l face, îți arată te iubește. Vrea mănânci și ai grijă de tine, iar când n-o faci, se supără precum un copil, căci vrea te știe bine, sănătoasă și în siguranță. În ciuda faptului nu o admit, bărbații îndrăgostiți simt au o responsabilitate față de tine și vor face tot ce este necesar pentru bunăstarea ta. Nu-l descuraja niciodată, apreciază fiecare gest mărunt cu care te surprinde, căci inima lui va exploda de fericire și-ți va oferi din ce în ce mai mult! 

Bărbatul îndrăgostit va vrea se unifice cu tine noaptea și te satisfacă ca pe o zeiță, căci vrea ca el fie motivul plăcerii tale. În timpul actului sexual, te va pune pe un piedestal și-ți va iubi toată ființa, de parcă ziua de mâine n-ar mai fi. Te va întreba periodic dacă îți place, pentru dorește te simți în siguranță cu el și te protejeze întotdeauna de orice rău.  

Va încerca să-ți fie confident, protector, iubit și cel mai bun prieten. Iubește cu sufletul, însă odată ce ai greșit și l-ai pierdut, nu va mai veni înapoi. Un bărbat poate trece cu vederea multe, însă infidelitatea și trădarea este ceva ce nu va ierta vreodată. Așa cum nouă, femeilor, nu ne place fim înșelate, tot așa nici ei nu sunt încântați când sunt făcuți pe la spate. Un bărbat care te iubește și are principii, nu te va înșela, pentru nu va vrea te piardă niciodată. Atunci când vrea facă cât mai multe lucruri împreună cu tine, înseamnă te iubește cu adevărat! 

Iubiți-vă bărbații, pentru a fi iubite! 

Iubiți-vă femeile, pentru a fi iubiți!


P.S. 

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING💝

Hashtag #anamariatoma #femei #damariart #fericire #femeiromania #sexualitate #sex #dragoste #educatiesexuala #dezvoltare #senzualitate #seductie #inteligenta #relatii #barbati #creativitate #senzualitate #feminitate #relatii #sarut #masculinitate Keywords: damariart Ana Maria Toma sexualitatea feminina fericire senzualitate sex barbati dezvoltare personala seductie sexualitatea feminina sexul frumos sexualitatea feminina femei femeie dragoste sexualitatea feminina sexualitatea feminina barbat masculinitate sarut

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche