7 sfaturi pentru o viata sexuala fericita

 

Feminitate
 

 Oricât de mult am opune rezistență, sexul este și va rămâne benefic pentru sănătatea noastră. Pe mine sexul face fiu mai încrezătoare în viața de zi cu zi și fiu mai fericită. Fiecare om își începe viața sexuală la un moment dat, și cred cu tărie trebuie profităm de ea din plin. Viața este scurtă, însă sexul, fie că-ți vine crezi, fie nu, ți-o poate prelungi. Sexul este precum sportul, poate aduce numeroase aspecte pozitive în viața ta. Fericirea, de care se bucură mintea ta, care vine odată cu el, îți mărește și ea durata de viață. 

Am câteva sfaturi care îți vor îmbunătăți viața sexuală. 

 

Poziții și fantezii sexuale  

Vorbiți des cu partenerul despre nevoile și instinctele tale primare, fii sinceră! Ajută-l înțeleagă , pentru buna funcționare a unei relații, este nevoie satisfaceți dorințele amândurora. Vorbiți despre fetișurile și fanteziile voastre sexuale, oricât ar fi de ciudate sau runișoase. Crede- te vei simți mult mai liberă după ce te eliberezi de povara secretelor și aveți ocazia, ca împreună descoperiți plăcerea. 

 

Ai grijă de sănătatea ta! 

Pentru a-ți îmbunătăți performanțele sexuale în pat, este nevoie ții un regim alimentar sănătos și echilibrat din care nu lipsească: carne, lapte, ouă, brânză, legume, fructe. Asigură-i corpului tău cantitatea necesară de proteine, carbohidrați, vitamine și minerale pentru a-i prelungi frumusețea, tinerețea și a-l menține sănătos pe termen lung. Un corp viguros și sănătos, care arată bine, te va ajuta îți atragi mai ușor partenerul dorit. 

 

exerciții fizice! 

Indiferent alegi mergi la sală, alergi sau pur și simplu mersul pe jos, asigură-te faci zilnic cel puțin jumătate de oră de cardio și minim 3000 de pași. Exercițiile fizice te ajută să-ți întărești inima, să-ți mărești rezistența și reziști mai mult în pat. 

 

Renunță la viața nesănătoasă! 

Renunță la statul până târziu noaptea, acordă o mai mare importanță orelor de somn. E timpul renunți sau s-o lași mai ușor cu țigările, alcoolul, cafeaua și cu alimentația nesănătoasă. Cum stresul are o contribuție serioasă în degradarea stării de sănătate, încearcă scapi de presiune, găsește-ți o ocupație relaxantă, care te ajute, treci mai ușor peste problemele zilnice, sau încearcă yoga! Odihna și alimentația sănătoasă ajută la recuperarea mai rapidă a organismului. 

 

Comunică cu partenerul de viață! 

Găsește momentul potrivit pentru a vorbi și a rezolva disputele dintre voi și, cel mai important, evită critica! Fii sinceră atât cu el, cât și cu ține însăți. De altfel, nu confunda performanța sexuală cu dragostea. O viață fericită este echilibrată, însă pentru a atinge acest echilibru este nevoie de comunicare, răbdare și înțelegere. 

 

Informează-te și educă-te! 

Păstrează legătura cu medicul de familie, cere-i sfaturi în legătură cu ce controale periodice trebuie faceți, folosește-te de resursele de pe internet sau discută cu specialiștii în legătură cu tratarea disfuncțiilor sexuale și a oricăror probleme medicale. Încearcă pe cât posibil să-ți păstrezi sănătatea la un grad destul de mulțumitor. 

 

Relaxați-vă amândoi, acordă-i timp și aveți răbdare! 

Viața nu e mereu roz. E imposibil ca la un moment dat în relația voastră nu fie totul așa cum așteptați. Nu lăsați furia, stresul, dezamăgirea sau frica distrugă relația. Evitați certurile și căutați înțelegeți scopul într-o ceartă nu este s-o câștigi, ci ajungeți la un rezultat împreună, cu calm, fără reproșuri. Oamenii care zbiară mai tare doar să-i descuraje pe ceilalți, deși par c-au câștigat lupta, în realitate n-au rezolvat nimic, ba chiar și-au creat probleme mult mai grave. N-ai să-i câștigi inima, -l ții lângă tine, sau te dorească, dacă tu-l îndepărtezi și îl faci te urască. Foarte multe femei și bărbați se plâng viața lor sexuală a murit definitiv în cuplu, iar dacă totuși fac ceva, e din obligație. N-ai cum îndepărtezi un om, dar te aștepți ca rezultatul fie contrariul. Învață să-ți manageriezi accesele de furie, iar dacă e nevoie cere-i ajutorul. Nu faceți aceeași greșeală ca alții!


P.S. 

Lăsați un comentariu și spuneți-mi ce v-a plăcut, sau daţi un share pe reţelele de socializare pe care le folosiţi, arătând aprecierea pe care o aveți față de munca mea și împărțind, astfel, conținut de calitate cu cei dragi! SHARING IS CARING💝


Hashtag #dezvoltarepersonala #femeiromania #sexualitate #sex #dragoste #educatiesexuala #dezvoltare #senzualitate #seductie #inteligenta #relatii #barbati #creativitate #senzualitate #feminitate #sex #barbati #viatasexuala #fericire #femei #damariart #anamariatoma Keywords: damariart Ana Maria Toma sexualitatea feminina senzualitate sex barbati dezvoltare personala seductie sexualitatea feminina sexul frumos sexualitatea feminina femei femeie dragoste sexualitatea feminina sexualitatea feminina sex barbati viata sexuala fericire dezvoltare personala

Trimiteți un comentariu

Mai nouă Mai veche